Igjennom vårt partnserskap med Buypass, tilbyr GRANRUDS tjenester knyttet til sikring av websider med SSL-sertifikater.

  • Rådgivning og veiledning for valg av type SSL sertifikat
  • Bestilling og administrasjon av SSL-sertifikater
  • Innhente opplysninger om firma, kontaktperson og domener
  • Oppfølging og varsling ved fornying av SSL sertifikat
  • Konfigurasjon og oppsett av SSL sertifikat i Joomla CMS og Wordpress

 

Bestill SSL sertifikat i dag, kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring 908 26 408

Joomla har støtte for SSL, men det trengs å gjøre konfigurasjoner i Joomla. Vi har god erfaring med oppsett av SSL i Joomla.

For våre kunder som har Joomla support og vedlikeholdsavtale, hjelper vi med SSL sertifikat gratis. For andre kunder hjelper vi med oppsett av SSL i joomla til fastpris, 450 kr. Kostnaden på selve SSL sertifikatet kommer i tillegg.

Trenger du hjelp til å finne frem i jungelen SSL tilbydere, eller trenger du hjelp til å installere og sette opp SSL i Joomla? Vi hjelper deg gjerne.

Kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så hjelper vi deg med SSL i Joomla.

 

 

Vi lilbyr installasjon og oppsett av Live Chat i Joomla for deg. Hvordan det i praksis ser ut, kan du se her på våre nettsider.

Live Chat i Joomla, kan være en rask, enkel og fin måte å komme i kontakt med potensielle kunder på, eller som en support kanal. Kontakt oss, gjerne via chatten vår, om du ønsker mere informasjon om chatløsnignen vi kan tilby installasjon og oppsett av, på dine Joomla nettsider. Du kan selfølgelig lese om løsningen her.

Chat løsningen er fleksibel, og du kan chatte med dine besøkende via mobiltelefon, PC/mac eller rett via et webgrensesnitt i nettleseren du benytter.

Vi kan bistår deg med å optimalisere din Joomla side for søkemotor som Google, Bing og Yahoo.

Vi kan garantere at Google vil indeksere nettsiden din, og innhold du har vil være søkbart. Vi kan derimot ikke garantere at dette skjer over natten. Når man jobber med SEO, så kreves det tålmodighet, analysering og tilpasning.

Kontakt oss for tilbud på SEO optimalisering av din Joomla webside.

Å installere Joomla og Wordpress på webserver er ikke noe alle får til. For oss, som har gjort dette mange ganger, er det fort gjort.

Derfor tilbyr vi oss å installere Joomla eller Wordpress, på en valgfri webserver, til fast lav pris, 350 kr eks mva. Om ikke du har funnet en webserver, så er vi behjelpelige med dette også.

Om du ønsker hjelp til installasjon av Joomla eller Wordpress, så ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema, eventuelt ring 908 26 408.